Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (8.52 secunde)
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta.
cupluri celebre din literatura si istorie (Autoare: ... Asa ca va propun pe scurt, rememorarea celor mai interesante cupluri ramase in istorie si in literatura prin unicitatea lor, prin patosul cu care si-au impartasit iubirea, prin sacrificiile facute in numele acesteia si prin complexitatea caracterelor.
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Elena Udrea, reclamata la Parchet (Autor: ... Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea. ... Favorita si protejata presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, este acuzata de conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Dupa ce, cu o luna in urma, ministrul Integrarii, Anca Boagiu, il numea pe presedintele PD "Traian Boc", a venit si randul secretarului general al partidului, Vasile Blaga, sa faca aceeasi "greseala", invitand la tribuna Consiliului National de Coordonare pe presedintele democrat "Traian Boc"!
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
35, referitoare la aprobarea regulamentului-cadru de organizare si functionare a consiliilor.
Fostul ministru al Informatiilor, Vasile Dancu, un intelectual valoros de stanga, ar putea fi numit in functia de consilier prezidential pe probleme politice.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul international de bunuri de larg consum TIBCO, ce are loc in perioada 31 mai - 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
Deputatul Ion Stan sustine ca daca desecretizarea se va face legal si integral, va oferi suprize de proportii.
Liderul PSD, senatorul Mircea Geoana, si-a exprimat ieri indignarea fata de faptul ca "un subiect vital pentru interesul cetateanului si pentru interesul national a devenit prizonierul unei lupte pe care as putea sa o numesc o intifaza politica politica intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria".
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Scretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
google-analytics.com